Despre noi

In loc de introducere

Totul incepe de la pasiunea echipei noastre de a aduce la viata cuvinte si imagini asternute intr-un format clasic sau digital, denumit generic – Curriculum Vitae (CV). Se spune ca o imagine face cat 1000 de cuvinte, dar un Video face cat 1000 de informatii !

Pe o piata a muncii tot mai dinamica in care angajatorii au asteptari din ce in ce mai mari de la candidati, provocarea cea mai mare a ajuns sa fie recrutarea de atitudini si personalitati, caracteristici care au devenit, daca nu mai importante, cel putin pe acelasi nivel cu experienta si cunostintele.

Lumea este intr-o continua miscare, angajatorii se tranforma, nevoile se schimba, candidatii se dezvolta. In acest context este nevoie de crearea unei punti de legatura intre cerere si oferta, intre cuvinte si imagini, intre experienta si inovatie, intre tehnologie si OM.

Daca poti sa faci cursuri la distanta, sa iubesti la distanta, sa platesti facturi la distanta, de ce sa nu poti intervieva la distanta?! Astfel, angajatorii au acces la specialisti din toata tara si din strainatate, salveaza timp si pot recruta de oriunde, daca au un computer conectat la internet, iar candidatii nu mai pierd timpul cu deplasarile. Prin urmare, e tipul perfect de “win-win situation”.

DE CE ? 

Platforma “Screenis – oriunde si oricand” este menita de a incuraja si inspira candidatii sa isi exploreze cele mai ascunse abilitati si aptitudini si sa le combine cu potentialul fantastic al tehnologiei moderne.

Ca orice start-up, suntem in continua schimbare si cu ajutorul vostru ne dorim sa transformam acest portal intr-un instrument mai bun. Mai mult, poate deveni o “bursa virtuala” unde cererea si oferta de munca, indiferent de forma lor, sa intre in contact rapid, simplu si eficient.

Nu trebuie sa ne credeti pe cuvant.

Va putem demonstra si arata in timp real.

CUM?

Ne vedem sus: www.screenis.com !!!