“Hiring them was a brilliant mistake”

The-Internship-Cast-Photo_

 If it’s Friday, then it’s time for 1 minute and a half break, as for a Video Interview. And not every interview, but “The Big Interview” from the “The Internship” movie (2013).

<<Billy (Vince Vaughn) and Nick (Owen Wilson) are salesmen whose careers have been torpedoed by the digital world. Trying to prove they are not obsolete, they defy the odds by talking their way into a coveted internship at Google, along with a battalion of brilliant college students. But, gaining entrance to this utopia is only half the battle. Now they must compete with a group of the nation’s most elite, tech-savvy geniuses to prove that necessity really is the mother of re-invention.>>

 .

Daca este vineri, atunci e timpul pentru o pauza de 1 minut jumate, cat pentru un Video Interviu. Si nu orice interviu, ci “Marele Interviu” din filmul “The Internship” (2013), pe care vi-l recomandam cu incredere, daca nu l-ati vazut deja.

<<Billy (Vince Vaughn) și Nick (Owen Wilson) sunt agenți de vânzări ale căror cariere au fost compromise de revoluția digitală. În încercarea de a demonstra că nu sunt depășiți, ei înving sorții potrivnici și obțin niște posturi foarte căutate de stagiari la Google, împreună cu o mulțime de studenți străluciți. Odată pătrunși în inima acestei utopii, bătălia este doar pe jumătate câștigată. Acum, protagoniștii trebuie să concureze cu cele mai mari genii tehnice ale națiunii, pentru a demonstra că nevoia chiar te învață să te reinventezi.

Cei doi prieteni și-au petrecut întreaga viață desăvârșindu-și talentul de a atrage clienți, pentru ca apoi să fie disponibilizați. Billy și Nick fac parte dintr-o generație care credea că, dacă muncești mult și respecți regulile, ai tot dreptul să aștepți recompensa promisă de visul american. Acum, sunt deja depășiți, sau cel puțin așa se pare.

Dezamăgiți, dar nu deznădăjduiți, ei descoperă că, în această nouă eră, secretul succesului este căutarea. Mai precis, un motor de căutare denumit Google – un loc în care visurile devin realitate.

Pentru a pătrunde în această lume, Billy și Nick își folosesc excelentele abilități de agenți de vânzări pentru a se reinventa ca stagiari (sau, în jargonul Google, noogleri). Înconjurați de copii-minune de două ori mai tineri decât ei, acești doi maeștri ai persuasiunii trebuie să găsească o cale de a traversa prăpastia dintre generații sau riscă să piardă ocazia de a trece de la noogler la googler (adică angajat cu normă întreagă la Google). Billy, Nick și tinerii lor colegi de echipă realizează că victoria reiese din lecțiile de viață pe care le primești, că uneori să câștigi nu înseamnă să termini primul și că mereu au fost înzestrați cu googliozitate, adică dorința constantă de a căuta.>>

Sursa: www.cinemagia.ro  Vizionare placuta!

Sursa Youtube

 

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *