Interviu în mișcare ▶️

interviu in miscare

Evolutia rapida a tehnologiei si modernizarea continua a procesului de recrutare lanseaza adevarate provocari, atat in randul recruiterilor, care trebuie sa gaseasca metode rapide si eficiente de a atrage cat mai multi candidati buni, cat si pentru candidati, care trebuie sa tina pasul cu schimbarea.

Cand ai fost ultima data la un interviu de angajare? Iti aduci aminte cum a trebuit sa alergi dimineata la prima ora, pentru ca te-ai invoit de la munca sau cum dupa 9 ore de program a trebuit sa traversezi orasul de la un capat la altul pentru o intalnire de 30 de minute ?

De ce ai alege sa mergi sambata dimineata, la ora 10:00 sau dupa-masa la ora 14:00 la o discutie, cand ai putea foarte bine sa te relaxezi, odihnesti sau sa faci shopping ?!?!

Uita de metodele clasice si traditionale de recrutare! 

Noi iti spunem ca, in timp ce-ti bei cafeaua de dimineata sau in timp ce iti faci plimbarea de dupa-masa, ai putea foarte bine sa participi la un astfel de interviu de angajare. Da, da.  Ai citit bine! Pentru ca iti apreciem munca si efortul si pentru ca iti respectam timpul, te invitam sa te asezi confortabil in scaun sau pe canapea. Incepe VideoRecrutarea !!!

Platforma www.screenis.com vine in ajutorul angajatorilor, fie recruiteri care lucreaza in departamentele de HR, fie freelanceri care activeaza in domeniul acesta, dar si in ajutorul candidatilor. Cum? Nimic mai simplu. Daca poti sa faci cursuri la distanta, sa platesti facturi la distanta, de ce sa nu poti intervieva la distanta?!

Ne-am dat silinta sa transformam experienta recrutarii intr-una de exceptie, si in acest scop, am dezvoltat o serie de instrumente, unele in premiera printre site-urile de profil de la noi din tara: Video CV-ul, Video Interviul – in timp real, Agenda cu programari si Evaluarea aptitudinilor, abilitatilor si competentelor.

Tot ce-ti mai ramane de facut este sa intri pe platforma, sa-ti creezi un cont si sa incepi sa experimentezi toate instrumentele moderne de recrutare mentionate mai sus.

Te asteptam sus, pe: www.screenis.com !

Inainte de a face o programare la Video Interviu, te invitam sa vizionezi un DEMO:

 

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *