Descopera potentialul. Oriunde. Oricand.

descoperaa - screenis

 

Tu cat timp pierzi zilnic cautand sa aplici la job-uri? Cat timp ti-a luat pana ai ajuns sa discuti fata in fata cu un angajator?

Avand in vedere ca peste 80 % dintre Recrutorii si Angajatorii din intreaga lume se declara nemultumiti de clasicele CV-uri facute dupa model, acestia cauta in fiecare zi instrumente inovative pentru a gasi “omul potrivit la job-ul potrivit”. Printre aceste instrumente se numara Video CV-ul, Video Interviul, cu alte cuvinte Video Recrutarea.

 

Noi am gasit o solutie care sa te scoata din multime sau din anonimat. A sosit timpul sa schimbi strategia CV-ului “facut dupa model”!

 

Gata! Fii si tu:

▶︎ COMPETITIV, dar cu zambetul pe buze;

▶︎ EFICIENT, dar atent la detalii;

▶︎ DETERMINAT si creativ;

▶︎ PROACTIV , dar pregatit sa “dai ochi” cu neprevazutul;

 

Cum?

Nimic mai simplu! Intra acum pe www.screenis.com, cea mai complexa platforma online de Video Recrutare care iti ofera posibilitatea de a te face cunoscut, si la propriu si la figurat. Trebuie doar sa-ti faci un cont de candidat si apoi sa-ti inregistrezi Video CV-ul, utilizand instrumentele puse la dispozitie de platforma noastra. Tot ce-ti mai ramane de facut este sa astepti sa fii invitat si sa te programezi la un Video Interviu.

 

Cand ?

Oricand! Dimineata, in timp ce-ti savurezi cafeaua sau iti iei micul dejun. Chiar daca esti in pauza de masa, plecat in concediu la munte, la mare sau in delegatie, poti oricand sa te opresti si sa faci o pauza de 30 de minute. In week-end, intre alergarea de dimineata si socializarea cu prietenii.

 

Unde ?

Oriunde! In cafeneaua ta preferata luand pranzul in pauza de masa, in masina plecand la mare sau munte, in sala de asteptare a aeroportului, in tren. In confortul casei tale, tolanit pe canapea sau pe o banca in parcul preferat pentru momentele tale de meditatie sau relaxare.

 

Concluzia?

Noi vrem sa te cunoastem mai bine, sa aflam ce te inspira, ce te motiveaza si cum putem sa te ajutam. Ajuta-ne si tu sa tinem pasul cu tine!

Pune in practica cele de mai sus si apoi lasa-ne cateva randuri cu sugestii, sfaturi, asteptari si chiar critici.

 

Ne vedem sus, pe www.screenis.com!

 

Written by 

One thought on “Descopera potentialul. Oriunde. Oricand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *